• Garagedeuren volledig op maat
 • Meer dan 14 jaar ervaring
 • Altijd inclusief 10 jaar garantie
 • 9.8 / 10 (18 reviews)
Ambassa Deur

Ambassadeur

van koele garage naar aangename mancave bij fam. delhaise

Openslaande deuren met glas

Het omtoveren van je garage naar een woonruimte is geen enkel probleem met de openslaande garagedeuren van Ambassa. De ‘mancave’ bij Familie Delhaise in Aarle-Rixtel is daarvan een goed voorbeeld.

“Omdat we onze garage omtoverden van garage naar een soort kroegje met biljart waren we op zoek goed geïsoleerde openslaande garagedeuren. Tijdens een potje biljart willen wil je niet staan te bibberen van de kou maar genieten van een aangename temperatuur. Naast goede isolatie om de ruimte lekker behaaglijk te houden waren we ook op zoek naar nieuwe garagedeuren die het geluid goed tegen konden houden. Met onze oude houten deuren konden we mensen op straat bij ons binnen letterlijk verstaan.” Uiteindelijk koos familie Delhaise voor onderhoudsarme openslaande garagedeuren in een zwartgrijze kleur (RAL7021) voorzien van één verticale glasstrook voor daglicht.

Meer informatie
Showroom Ambassa
Ons bezoek aan de Ambassa showroom was geweldig Ambassadeur – Fam. Delhaise

garage als leefruimte door goede isolatie

Familie Delhaise had één duidelijk doel voor ogen: hun mancave voorzien van goed geïsoleerde openslaande garagedeuren. Niet alleen wilden ze de temperatuur reguleren, maar ook het geluid buiten houden. Gelukkig hoefden ze niet ver te zoeken, want de openslaande garagedeuren van Ambassa waren precies wat ze zochten! Deze deuren voldoen namelijk aan de hoogste standaarden op het gebied van isolatie, tocht en kou tijdens de wintermaanden verleden tijd zijn. Zo kunnen de Delhaises nu ongestoord genieten van een koel biertje, temidden van een warme garage, zonder dat er ook maar een spoortje energie verloren gaat.

Openslaande deuren met glas
Openslaande deuren met glas
Geïsoleerde garagedeur
Garagedeur met glas
We hebben veel complimenten ontvangen over onze mooie garagedeuren Ambassadeur – Fam. Delhaise

natuurlijk licht en nette afwerking

“Om te voorkomen dat de ruimte te veel op een echte ‘cave’ zou lijken, koos de familie voor een verticale glasstrook. Hierdoor stroomt overdag het natuurlijke licht de ruimte binnen, waardoor het een aangename sfeer krijgt. Bij Ambassa wordt altijd gebruik gemaakt van HR++ glas, wat ervoor zorgt dat het isolerende vermogen van de deur behouden blijft. De openslaande garagedeuren zijn aan de binnenkant netjes afgewerkt, waardoor ze een strak geheel vormen met de rest van de ruimte. “We zijn ontzettend tevreden met onze nieuwe garagedeuren en hebben al veel positieve reacties van vrienden ontvangen over hoe mooi ze eruitzien.”

Geïsoleerde garagedeur

Bezoek aan de
showroom

Bij Ambassa heb je de keuze tussen een gratis adviesgesprek aan huis of bij ons in de showroom. Het grote voordeel van de showroom is dat je hier de openslaande garagedeuren in het echt kunt zien voordat je een beslissing neemt. Familie Delhaise heeft hier gebruik van gemaakt en had een afspraak met Ambassa adviseur Sil. “Ons bezoek aan de Ambassa showroom was geweldig! We werden enthousiast ontvangen door Sil die ons van goed advies voorzien heeft. We wisten qua uitstraling al redelijk wat we wilden, en dit heeft Sil keurig voor ons uitgewerkt in een op maat gemaakte offerte. Naderhand hebben we nog een rondleiding door het bedrijf gekregen, dat was echt top!”

Ambassa garagedeuren showroom

de warme
ambassa sfeer

De warme sfeer van Ambassa vind je niet alleen terug in de uitstekende isolatiewaarden van onze openslaande garagedeuren, maar ook gedurende het hele proces. Wij streven ernaar dat jouw ervaring met ons voelt als een warm welkom, vanaf het allereerste contact tot aan de uiteindelijke plaatsing van de deuren. Door actief met onze klanten mee te denken en hen te behandelen zoals we zelf ook behandeld zouden willen worden, laten we dit duidelijk merken. Zoals mevrouw Delhaise treffend opmerkte: “Op zondag deden we een aanvraag, op maandag werd er contact opgenomen en toevallig konden we op dinsdag al in de showroom terecht! Zowel het telefonische contact, het adviesgesprek en het plaatsen van de deur, iedere keer hebben gesproken met aardig en spontaan personeel. Ik kan niets dan positief zijn over mijn ervaring.”

Specificaties

Ambassa maakt alle garagedeuren volledig op maat. De hier gerealiseerde openslaande garagedeur heeft de volgende specificaties:

 • 2489 x 2365 (BxH)
 • Kleur deurpanelen, kozijn en scharnieren: RAL7021
 • 5-puntssluiting met SKG *** anti kerntrek krukset
 • HR++ glas verticaal geplaatst
 • Volledig geïsoleerd met thermisch onderbroken kozijn
 • Inclusief omklapvoetjes

meer informatie?

Heb je een specifieke vraag, wil je meer informatie,
persoonlijk advies of een offerte?

 • Vul gemakkelijk het formulier in
 • Binnen één werkdag ontvang je een reactie


Alle deuren volledig te personaliseren
Specialistisch montage team
Binnen 4 uur gemonteerd
Snelste levertijd
10 jaar garantie