• Garagedeuren volledig op maat
 • Meer dan 14 jaar ervaring
 • Altijd inclusief 10 jaar garantie
 • 9.8 / 10 (18 reviews)
Ambassa Deur

Ambassadeur

De geïsoleerde garagedeuren van Fam. van der logt

Openslaande garagedeuren Ambassa

Bij familie van der Logt was de garagedeur voorzien van een elektrische sectionaaldeur. Een fijne deur, maar op het gebied van isolatie en gebruiksgemak niet helemaal passend bij hun behoefte.

“We hebben recentelijk het huis verduurzaamd en onder andere een warmtepomp laten plaatsen. Het was nu overal in huis lekker warm, behalve in de garage, daar stookte we voor ‘niks’ omdat de sectionaaldeur tochtig was aan de onderzijde. Daarbij gebruiken we onze garage met name voor het stallen van fietsen. ledere keer als we de fietsen snel binnen of buiten wilden zetten, moest de hele sectionaaldeur geopend worden waardoor er veel kou de garage binnen kwam.” Om deze reden zijn ze op het internet op zoek gegaan naar een nieuwe garagedeur, en zo zijn ze bij Ambassa uitgekomen. Ze kozen voor onderhoudsvrije openslaande garagedeuren met een moderne uitstraling in een crèmewitte kleur (RAL9001).

Meer informatie
Witte openslaande garagedeuren
We merkten direct het verschil in temperatuur Ambassadeur – Familie van der Logt

Duidelijk verschil in isolatie

Bij Ambassa leveren we hoogwaardig geïsoleerde deurpanelen en een thermisch onderbroken kozijn voor optimale isolatie. Dit verschil in isolatie was ook direct voelbaar voor familie van der Logt: “Na het plaatsen van de nieuwe openslaande garagedeuren merkte we direct het verschil in temperatuur. Onze oude sectionaaldeur liet aan de onderzijde flink wat tocht door, met onze nieuwe openslaande garagedeuren is het juist lekker warm in de garage. De deuren zijn netjes geïnstalleerd en aan de zijkant goed afgewerkt.” In de zomer werkt de isolatie vanzelfsprekend andersom, dan blijft de hitte buiten en blijft de garage lekker koel.

Witte openslaande deuren
Openslaande garagedeur wit
Witte openslaande garagedeur
Veilige openslaande garagedeur
“Ambassa zegt wat ze doen, en doen wat ze zeggen” Ambassadeur – Familie van der Logt

Meer ruimte in de garage

Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek werd door Ambassa adviseur Patrick samen met de familie van der Logt besloten om de garagedeuren op dezelfde manier te plaatsen als de voordeur. Waar de sectionaaldeur verder naar binnen viel, werden de openslaande garagedeuren gelijk met de gevel geplaatst. Een keuze waar ze in Elst blij mee zijn. “In de garage hebben we nu zeker 30cm meer ruimte gekregen, dat klinkt heel weinig maar het geeft ons net dat beetje extra plaats voor de aanhanger en onze fietsen. Naast de extra ruimte, is het voor aangezicht ook mooi dat de garagedeuren matchen met de voordeur.”

Openslaande garagedeur op maat

Vakkundige
montage

Bij Ambassa werken we met eigen vakkundige montageteams waardoor we gemiddeld slechts één dagdeel nodig hebben voor het plaatsen van onze openslaande garagedeuren. “Het was mooi om te zien hoe de samenwerking tussen de twee monteurs verliep en hoe respectvol ze met ons, maar ook met elkaar omgingen. Binnen enkele uurtjes waren ze klaar. Alles was keurig netjes afgewerkt en er is geen rommel achtergebleven. De monteurs waren in onze ogen duidelijk vakmensen die trots zijn op hun eigen werk.”


Op maat gemaakte kunststof garagedeur Ambassa

Afspraak
is afspraak

Vanaf het moment dat je contact opneemt met Ambassa tot aan het plaatsen van de garagedeuren en de eventuele service, wij ontzorgen je van A tot Z. Dit doen we vanuit onze passie om van iedere deur een ambassadeur te maken. Dit doen we niet alleen door het leveren van een veilige, geïsoleerde en praktische garagedeur van goede kwaliteit maar ook door de klantervaring die we achterlaten. Gelukkig heet ook familie van der Logt dit zo mogen ervaren. “Het eerste contact voelde direct goed, het adviesgesprek dat volgde hebben we heel fijn ervaren. De adviseur dacht goed met ons mee en over alles viel te praten. De montage verliep soepel en we hadden niets aan te merken. Kortom, Ambassa zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen!”


Specificaties

Ambassa maakt alle garagedeuren volledig op maat. De hier gerealiseerde openslaande garagedeur heeft de volgende specificaties:

 • 2421 x 2280 (BxH)
 • Kleur deurpanelen, kozijn en scharnieren: RAL9001 (crèmewit)
 • Uitstraling houtnerf (woodgrain)
 • 5-puntssluiting met SKG *** anti kerntrek krukset
 • Volledig geïsoleerd met thermisch onderbroken kozijn
 • Inclusief omklapvoetjes

meer informatie?

Heb je een specifieke vraag, wil je meer informatie,
persoonlijk advies of een offerte?

 • Vul gemakkelijk het formulier in
 • Binnen één werkdag ontvang je een reactie


Alle deuren volledig te personaliseren
Specialistisch montage team
Binnen 4 uur gemonteerd
Snelste levertijd
10 jaar garantie