• Garagedeuren volledig op maat
  • Meer dan 14 jaar ervaring
  • Altijd inclusief 10 jaar garantie
  • 9.8 / 10 (18 reviews)
Ambassa Deur

kwaliteit

om trots
op te zijn

Een garagedeur vervangen doe je niet ieder jaar, ook niet elke vijf jaar. Je wil het liefst dat alles in één keer goed is, zodat je zorgeloos kan genieten van een fijne doorgang in en uit je garage.

Als ambassadeur van kwaliteit leveren wij openslaande garagedeuren in topconditie. Een prachtige garagedeur die je zelf samenstelt, die volledig afsluit en zowel makkelijk als veilig is in gebruik. Voor deze prijs vind je geen betere openslaande garagedeur.

Offerte aanvragen Gratis adviesgesprek


Andere voordelen

  • Sterke materialen
  • 100% maatwerk
  • Eigen montage teams
  • 10 jaar garantie

de kwaliteit van

onze garagedeuren

Al onze openslaande garagedeuren maken we zelf op Nederlandse bodem. Met zorg selecteren wij alleen de beste materialen en leveren we de hoogste afwerking. We produceren maatwerk deuren in eigen beheer, die onze eigen vakkundige montageteams perfect passend plaatsen. Gaat er toch iets mis? Dan ben je met onze 10 jaar garantie verzekerd van een snelle en juiste oplossing.

Ambassa garagedeur gebruiksvriendelijk met buggy

Kwaliteit van Ambassa garagedeuren

Op maat gemaakte onderhoudsvrije openslaande garagedeuren Garagedeur op maat Ambassa openslaande deuren

Onze openslaande garagedeuren produceren we met de beste materialen, die hun robuustheid jarenlang behouden. Zo blijft jouw garagedeur langdurig zijn schoonheid behouden.

Wij maken al onze openslaande garagedeuren volledig op maat. Met aandacht voor detail en precisie vervaardigen we elke deur volgens jouw specificaties. Een kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem.

De deurpanelen en het kozijn van onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren worden voorzien van een unieke poedercoating. Dit maakt de deuren kras- en kleurvaster dan het traditionele natlakken.

Onze houten openslaande garagedeuren worden in RAL-kleur naar keuze, twee keer gegrond geleverd.

We werken uitsluitend met eigen montageteams, zo verzekeren we dat je garagedeur altijd passend gemonteerd wordt. Dit doen we snel, gemiddeld zijn we binnen 3 uur weer vertrokken. Uiteraard nemen we de oude deur mee en laten we alles netjes achter.

We zijn zeker van de kwaliteit die we leveren. Daarom bieden wij standaard 10 jaar garantie op onze openslaande garagedeuren.

Waar kunnen we
jou mee helpen?

Heb je een specifieke vraag, wil je meer informatie,
persoonlijk advies of een offerte?

  • Vul gemakkelijk het formulier in
  • Binnen één werkdag ontvang je een reactie

een garagedeur
Voor het hele gezin

Bij Ambassa vinden wij het belangrijk dat iedereen de garage op een gemakkelijke manier kan gebruiken. Openslaande garagedeuren bieden een hoge mate van comfort. Niet alleen tijdens het dagelijks gebruik, maar ook door een perfecte isolatie.

Het verschil in isolatie is duidelijk voelbaar Ambassadeur – Dick & Anita Lees het hele verhaal
Alle deuren volledig te personaliseren
Specialistisch montage team
Binnen 4 uur gemonteerd
Snelste levertijd
10 jaar garantie