• Garagedeuren volledig op maat
  • Meer dan 14 jaar ervaring
  • Altijd inclusief 10 jaar garantie
  • 9.8 / 10 (18 reviews)
Ambassa Deur

Ambassadeur

een tochtvrije werkplaats voor michiel

Openslaande deuren Ambassa

Je kan een garage gebruiken als ruimte waar hij met name voor bedoeld is: het parkeren van de auto, het stallen van fietsen of als extra opbergruimtes. Het kan ook voorkomen dat garages worden gebruikt als extra leefruimte of werkplek. Bij de garage van Michiel en Inge is dat laatste het geval.

“Ik gebruik mijn garage als werkplaats. Voorheen hadden we een oude kanteldeur die totaal niet isoleerde, ik kon het daglicht gewoon naar binnen zien komen, en de kou dus ook… Om er wat warmer bij te zitten zijn we op zoek gegaan naar goed geïsoleerde garagedeuren.” Michiel en Inge kozen voor onderhoudsarme openslaande garagedeuren in de kleur RAL7021 (zwartgrijs) met een verticale vlakverdeling.

Meer informatie
Openslaande garagedeuren onderhoudsarm
Op koude dagen merk je dat het in de garage een stuk aangenamer is Ambassadeur – Michiel & Inge

een warme en tochtvrije werkplaats

Michiel en Inge gingen specifiek op zoek naar een goed geïsoleerde garagedeur, aldus Michiel. “Ik ben zelf een techneut dus ik heb goed gezocht naar garagedeuren die aan mijn isolatie voorwaarden voldeden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het thermisch onderbroken kozijn en goede isolatiewaardes. Bij Ambassa zag het systeem van de deuren er goed uit, en daarom heb ik besloten met hen contact op te nemen. Met resultaat! Het verschil in de isolatie is goed voelbaar. Zeker op koude dagen merk je dat het in de garage een stuk aangenamer is. Mijn garage is nu tochtvrij, wat bij mijn oude kanteldeur wel anders was.”

Openslaande garagedeuren onderhoudsarm
Garagedeur openslaand
Garagedeur openslaand
Garagedeur poedercoating
Het adviesgesprek aan huis hebben we als zeer prettig ervaren Ambassadeur – Michiel & Inge

advies aan huis

Om de wensen en behoeften van potentiële klanten door te nemen werken we bij Ambassa altijd met vrijblijvende afspraken. We doorlopen dan alle keuzemogelijkheden en aan het einde van dit gesprek ontvang je een offerte op maat voor de garagedeur die je wenst. Bij Michiel en Inge was onze Ambassa adviseur Mark op bezoek geweest. “Mark was een aardige kerel die precies wist hoe het allemaal zat. Hij heeft ons een duidelijke uitleg gegeven over hetgeen er allemaal mogelijk is. Al met al heb ik dit als zeer prettig ervaren om uiteindelijk een gepaste keuze te kunnen maken.”

Dubbele deuren garage
Veilige openslaande deuren

iedere deur
een ambassadeur

Bij Ambassa zetten we ons in om van iedere deur een ambassadeur te maken. Dit doen we door onze klanten in het gehele proces, van eerste contactmoment tot en met het plaatsen van de garagedeur zo soepel mogelijk te laten verlopen. “De monteurs stonden precies op de afgesproken tijd op de stoep. In een mum van tijd was de oude garagedeur eruit en zaten de nieuwe openslaande deuren er in. Na afloop hebben ze alle rommel netjes op geruimd. Het was zo gepiept.” We belasten onze klanten het liefst zo min mogelijk. We komen langs voor een adviesgesprek op een dag en tijds tip die jou uitkomt. Ook voor het plaatsen van de garagedeur stemmen we een geschikte datum met elkaar af. De monteurs zijn in 99% van de gevallen binnen 4 uurtjes weer vertrokken. Zelf hoef je die dag alleen maar aanwezig te zijn, voor je het weet zitten de nieuwe deuren er in en zijn de monteurs er weer vandoor!

Specificaties

Ambassa maakt alle garagedeuren volledig op maat. De hier gerealiseerde openslaande garagedeur heeft de volgende specificaties:

  • 2252 x 21210 (BxH)
  •  Kleur deurpanelen, kozijn en scharnieren: RAL7021 (zwartgrijs)
  • 5-puntssluiting en SKG *** anti kerntrek krukset
  • Volledig geïsoleerd met thermisch onderbroken kozijn
  • Inclusief omklapvoetjes

meer informatie?

Heb je een specifieke vraag, wil je meer informatie,
persoonlijk advies of een offerte?

  • Vul gemakkelijk het formulier in
  • Binnen één werkdag ontvang je een reactie


Alle deuren volledig te personaliseren
Specialistisch montage team
Binnen 4 uur gemonteerd
Snelste levertijd
10 jaar garantie