• Garagedeuren volledig op maat
  • Meer dan 14 jaar ervaring
  • Altijd inclusief 10 jaar garantie
  • 9.8 / 10 (18 reviews)
Ambassa Deur
Over Ambassa

wij zijn ambassa

En als ambassadeur van garagedeuren vinden wij dat iedereen zijn garage veilig, warm, duurzaam en praktisch af moet kunnen sluiten voor vertrek.

En het thuiskomen moet net zo aangenaam zijn.

Onze norm. Onze missie.

Wat betekent ambassa voor jou?

Met ruim 14 jaar ervaring vanuit Different Doors kennen we jou en je garage als de beste. En we gaan ook door tot we de beste oplossing hebben voor jouw garage. Wat mag je verwachten? Een prachtige openslaande garagedeur die je zelf samenstelt, die volledig afsluit en zowel makkelijk als veilig is in gebruik. Daarnaast voelt het proces van deur tot deur aan als een warm bad. Voor deze prijs is er geen betere openslaande garagedeur. En dat gewoon van Nederlandse bodem. Kortom: Een ambassadeur van kwaliteit, comfort, veiligheid, duurzaamheid en service.

Onze belofte

Bij Ambassa is iedere deur een ambassadeur.
Een deur van kwaliteit waar we trots op zijn. En jij straks ook.
Een ambachtsproduct van Nederlandse bodem.
Een warme, aangename beleving.
Een deur om mee thuis te komen.
Met een Ambassa word jij ook ambassadeur.
Van ons merk. Onze trots.

DE DINGEN DIE AMBASSA BELOOFT, KOMEN ZE OOK ECHT NA Ambassadeur – Luuk uit Apeldoorn

Waar kunnen we
jou mee helpen?

Heb je een specifieke vraag, wil je meer informatie,
persoonlijk advies of een offerte?

  • Vul gemakkelijk het formulier in
  • Binnen één werkdag ontvang je een reactie


bezoek onze showroom

Op zoek naar de ideale openslaande garagedeur? Laat ons je begeleiden bij het maken van de juiste keuze, afgestemd op jouw unieke behoeften. Kom langs in onze showroom in Budel en ontdek het gemak van Ambassa openslaande garagedeuren. Ervaar de hoogwaardige materialen en afwerkingen die wij bieden. Met een 3D animatie laten wij direct aan tafel zien hoe jouw nieuwe garagedeur eruit komt te zien. Neem contact met ons op en plan jouw bezoek.

Ambassa B.V.
Randweg-zuid 28
6021 PT, Budel (Noord-Brabant)
T: +31 (0)85 160 9900
E: info@ambassa.nl

Ambassa is onderdeel van Different Doors.

ontmoet het Ambassa team!

Adviseurs-Ambassa

Het eerste contact met Ambassa zal plaatsvinden via onze medewerkers van de klantenservice. Heb je een vraag of een specifieke wens? Bel ons op nummer 085 160 9900 of vul een contactformulier in. Binnen 24 uur mag je een reactie van ons verwachten. Op kantoor zijn wij van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.00 tot 17.00.

Het juiste advies krijg je van één van onze adviseurs. Voor iedere specifieke situatie wordt er een maatwerk advies gegeven. Plan een vrijblijvende afspraak en we komen graag bij je langs. Of bezoek ons in onze showroom in Budel.

Alle garagedeuren van Ambassa worden volledig op maat gemaakt. Omdat wij de productie in eigen beheer hebben kunnen wij garagedeuren maken die je nergens anders ziet…

Al is de garagedeur nog zo goed, het wordt pas echt perfect met de juiste montage. Onze monteurs hebben allen de vakkennis om de garagedeur op de juiste manier te monteren. Op deze manier ontstaat er echt een afgesloten ruimte waar je nog vele jaren plezier van hebt.

Heb je vragen over wanneer je garagedeur wordt geplaatst? We staan voor je klaar om al je servicevragen te beantwoorden.

Bij Ambassa gaan we verder dan alleen het leveren van kwalitatieve en duurzame garagedeuren. We streven ook naar uitmuntende service, punctualiteit en klantgerichtheid.

Onze 10 jaar garantie spreekt boekdelen over de levensduur van onze garagedeuren.

Alle deuren volledig te personaliseren
Specialistisch montage team
Binnen 4 uur gemonteerd
Snelste levertijd
10 jaar garantie