• Garagedeuren volledig op maat
 • Meer dan 14 jaar ervaring
 • Altijd inclusief 10 jaar garantie
 • 9.8 / 10 (18 reviews)
Ambassa Deur

Ambassadeur

Daglicht in de garage bij fam. dijkstra

Openslaande garagedeuren Ambassa

Na recentelijk te zijn verhuisd naar hun fijne nieuwe woning, kwam familie Dijkstra er al snel achter dat hun oude kanteldeur toch echt zijn beste tijd had gehad.

“Wanneer we de kanteldeur open of dicht deden, piepte, kraakte en klapte hij aan alle kanten… Zelfs zo erg, dat de buurman er ook al eens een opmerking over heeft gemaakt. Erg onhandig, omdat we de garagedeur veel gebruiken voor het binnen en buiten zetten van onze fietsen. Naast een stukje gebruiksgemak dat we misten, was de oude kanteldeur  ook heel eerlijk gezegd gewoon lelijk.” Bij Ambassa hebben we de familie Dijkstra geholpen in hun zoektocht naar een gebruiksvriendelijke (en stille) nieuwe garagedeur. Met als resultaat: een prachtige set openslaande garagedeuren in de kleur antracietgrijs met raampjes bovenin.

Meer informatie
Garagedeur RAL7016
Onze oude kanteldeur maakte ontzettend veel herrie Ambassadeur – Familie Dijkstra

Probleemloos de garage in en uit

Door de brede doorgang van de openslaande garagedeuren lopen meneer en mevrouw Dijkstra nu probleemloos met fiets in de hand hun garage in en uit. Volgens hen een enorm verschil met de onhandige, smalle loopdeur in hun oude kanteldeur, waar ze altijd de fiets over het opstapje heen moesten tillen.

Openslaande deuren RAL7016
openslaande deuren antraciet
Garagedeur met glas openslaand
openslaande deuren antraciet

Daglicht in de garage

De familie Dijkstra koos voor openslaande garagedeuren met glas bovenin de deurpanelen. Bij Ambassa is dit altijd HR++ glas, ook wel isolatieglas genoemd zodat er niet wordt ingeleverd op het isolerende vermogen van de garagedeur. Door de raampjes profiteert de familie Dijkstra nu van daglicht in hun garage, ontzettend handig zodat niet steeds het licht aan hoeft.

Openslaande garagedeur met glas

Showroom
ervaring

Bij Ambassa werken we met vrijblijvende adviesgesprekken bij mensen thuis of bij ons in de showroom. Na afloop van dit gesprek ontvang je altijd direct een op maat gemaakte offerte. In de showroom heb je het grote voordeel dat je de garagedeuren kunt zien en voelen alvorens je besluit tot aankoop over te gaan. Dit wordt veelal als prettig ervaren, zo ook door meneer Dijkstra: “Ik ben heel visueel ingesteld dus wilde graag de garagedeuren zien voordat we deze kochten. We hebben de hele nette showroom van Ambassa bezocht, en zijn hier vriendelijk ontvangen. We zijn te woord gestaan door adviseur Mark en hij heeft ons van goed advies voorzien. Voor mij was de showroom van grote toegevoegde waarde!”


“Voor ons was de showroom van grote toegevoegde waarde” Ambassadeur – Familie Dijkstra

Ambassa showroom

Soepel proces

“We hebben het hele proces met Ambassa als soepel ervaren. Van het moment dat ik ze tegenkwam op Pinterest, tot het eerste contactmoment en het plaatsen van de garagedeur. De monteurs hebben hartstikke netjes gewerkt en de garagedeuren zijn geheel volgens afspraak geplaatst.” Bij Ambassa streven we ernaar om onze klanten van A tot Z volledig te ontzorgen. We zijn de helpende hand die je adviseert bij je aankoop. Na het plaatsen van de bestelling hoef je je geen enkele zorgen te maken, afspraak is namelijk afspraak. We nemen contact met je op zodra de garagedeuren gereed zijn voor montage, en plaatsen deze vakkundig en snel binnen een halve dag. We halen je oude garagedeur ervoor je uit, en nemen na afloop alle rommel met ons mee zodat je hier geen omkijken naar hebt. Wanneer onze monteurs je garage verlaten, profiteer je direct van prachtige nieuwe openslaande garagedeuren van topkwaliteit.


Specificaties

Ambassa maakt alle garagedeuren volledig op maat. De hier gerealiseerde openslaande garagedeur heeft de volgende specificaties:

 • 2361 x 2123 (BxH)
 • Kleur deurpanelen en scharnieren RAL7016 en kozijn RAL9010
 • 5-puntssluiting en SKG *** anti kerntrek krukset
 • HR++ glas met tussenroedes
 • Volledig geïsoleerd met thermisch onderbroken kozijn
 • Inclusief omklapvoetjes

meer informatie?

Heb je een specifieke vraag, wil je meer informatie,
persoonlijk advies of een offerte?

 • Vul gemakkelijk het formulier in
 • Binnen één werkdag ontvang je een reactie


Alle deuren volledig te personaliseren
Specialistisch montage team
Binnen 4 uur gemonteerd
Snelste levertijd
10 jaar garantie