• Garagedeuren volledig op maat
 • Meer dan 14 jaar ervaring
 • Altijd inclusief 10 jaar garantie
 • 9.8 / 10 (18 reviews)
Ambassa Deur

Ambassadeur

de openslaande garagedeuren van luuk

Ambassa openslaande garagedeur

Wanneer we iemand de vraag stellen waarom ze hun oude kanteldeur wilden vervangen voor openslaande deuren komen vaak de zelfde antwoorden boven. Isolatie, gebruiksgemak en de uitstraling van de oude kanteldeur. Ook bij Luuk uit Apeldoorn was dit het geval.

“Soms was het in mijn garage kouder, dan in de koelkast die ik in de garage heb staan… Aan de binnenkant zag ik het daglicht door mijn kanteldeur heen komen, wat dus ook betekende dat kou en tocht naar binnen kon. De buitenkant vond ik eerlijk gezegd gewoon lelijk. Ook miste ik een stukje gemak om de garagedeur te kunnen openen.” Dit klonk ons bij Ambassa meer dan bekend in de oren. Samen met Luuk zijn we op zoek gegaan naar mooie openslaande garagedeuren ter vervanging van zijn kanteldeur. Luuk koos voor onderhoudsarme deuren in de kleur RAL7021 (zwartgrijs) met aan de bovenzijde glas.

Meer informatie
Openslaande garagedeur RAL7021 met glas
Mijn garage is geen koelkast meer Ambassadeur – Luuk

duidelijk verschil in isolatie

Op de vraag of Luuk verschil merkt in isolatie vergeleken met zijn oude kanteldeur was zijn antwoord volmondig ja. “Het verschil in temperatuur is duidelijk voelbaar. Als het buiten koud was, was het dat in mijn garage ook. Met de nieuwe openslaande garagedeuren is dit stukken minder. Ik heb gelukkig nooit meer ervaren dat het in mijn koelkast warmer was dan in de garage zelf 😉” De openslaande garagedeuren van Luuk hebben uitstekende isolatiewaarden, een thermisch onderbroken kozijn en HR++ glas (isolatieglas).

Openslaande garagedeur RAL7021
Openslaande garagedeur RAL7021
Openslaande deuren zwartgrijs
Openslaande garagedeur RAL7021

openslaande deuren met glas

De saaie, witte kanteldeur van Luuk werd vervangen voor openslaande garagedeuren in een zwartgrijze kleur. Luuk koos ervoor om glas in beide deurpanelen toe te voegen zodat er daglicht de garage in valt. Om ervoor te zorgen dat niemand zijn garage in kan kijken is er melkglas toegepast.

Openslaande garagedeur antraciet melkglas
De dingen die Ambassa belooft, komen ze ook echt na Ambassadeur – Luuk
Ambassa garagedeuren showroom

een goed gevoel bij
het hele proces

Bij Ambassa staat de optimale klantbeleving centraal. Heb je vragen? We beantwoorden deze snel en vakkundig. Dit geldt vanaf het moment dat je een aanvraag bij ons doet, tot en met de plaatsing van de deuren. Fijn om van Luuk terug te horen dat hij dit net zo ervaren heeft. “Via het internet kwam ik bij Ambassa uit, ze hebben een duidelijke website met veel goede reviews wat me vertrouwen gaf. Dit vertrouwen hebben ze het hele proces weten te behouden dankzij de duidelijkheid in communiceren. De dingen die ze beloofden, zijn ze ook echt nagekomen. Ik heb meerdere dingen aan mijn huis verbouwd. Waar andere bedrijven steekjes hebben laten vallen, heeft Ambassa van begin tot eind hun beloftes waargemaakt.”

Specificaties

Ambassa maakt alle garagedeuren volledig op maat. De hier gerealiseerde openslaande garagedeur heeft de volgende specificaties:

 • 2362 x 2126 (BxH)
 • Kleur deurpanelen, kozijn en scharnieren RAL:7021 (zwartgrijs)
 • 5-puntssluiting en SKG *** anti kerntrek krukset
 • Volledig geïsoleerd met thermisch onderbroken kozijn
 • Geïsoleerd HR++ melkglas
 • Inclusief omklapvoetjes

meer informatie?

Heb je een specifieke vraag, wil je meer informatie,
persoonlijk advies of een offerte?

 • Vul gemakkelijk het formulier in
 • Binnen één werkdag ontvang je een reactie


Alle deuren volledig te personaliseren
Specialistisch montage team
Binnen 4 uur gemonteerd
Snelste levertijd
10 jaar garantie