• Garagedeuren volledig op maat
  • Meer dan 14 jaar ervaring
  • Altijd inclusief 10 jaar garantie
  • 9.8 / 10 (18 reviews)
Ambassa Deur

contact
Met ambassa

Wij staan voor jou klaar om je te helpen met alle vragen op het gebied van openslaande garagedeuren.

Wil je een vrijblijvende afspraak inplannen? Ben je op zoek naar een prijsindicatie voor jouw favoriete openslaande garagedeur? Voor alle vragen neem je gemakkelijk contact met ons op via +31 (0)85 160 9900 of per e-mail via info@ambassa.nl.

Voor een snelle reactie kun je ook onderstaand formulier invullen, we nemen dan binnen één werkdag contact met je op.

 

Waar kunnen we
jou mee helpen?

Heb je een specifieke vraag, wil je meer informatie,
persoonlijk advies of een offerte?

  • Vul gemakkelijk het formulier in
  • Binnen één werkdag ontvang je een reactie


Bezoek onze showroom!

Wil je onze garagedeuren in het echt ervaren? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze hypermoderne showroom in Budel! Voel en bekijk onze deuren van dichtbij en laat je verrassen door de mogelijkheden. Onze product specialisten staan klaar om je persoonlijk te begeleiden en je te voorzien van passend advies. Volledig afgestemd op jouw situatie en wensen.

Plan jouw showroombezoek om er zeker van te zijn dat een productspecialist voor jou klaar staat.


contactgegevens van ambassa

Ambassa B.V.
Randweg-zuid 28
6021 PT, Budel (Noord-Brabant)
Tel: +31 (0)85 160 9900
E-mail: info@ambassa.nl
KVK nummer: 93132263

Openingstijden:
Maandag van 08.00 uur tot 17.00
Dinsdag van 08.00 uur tot 17.00
Woensdag van 08.00 uur tot 17.00
Donderdag van 08.00 uur tot 17.00
Vrijdag van 08.00 uur tot 16.00
Zaterdag: op afspraak
Zondag: gesloten

Ambassa is onderdeel van Different Doors

Veel gestelde vragen

Ambassa is ontstaan vanuit de wortels van Different Doors garagedeuren. Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen op het gebied van openslaande garagedeuren is Ambassa opgericht. Je mag dezelfde kwaliteit en service verwachten als we bij Different Doors leveren.

Ja, garagedeuren van Ambassa zijn van exact dezelfde hoogwaardige kwaliteit als die van Different Doors.

In de meeste gevallen een uur. In dit uur nemen we alle mogelijkheden met je door, bekijken we de situatie, meten we direct alles in en maken we een 3D animatie van de nieuwe garagedeur. Aan het einde van het gesprek ontvang je direct een passende en vrijblijvende offerte op maat.

Ja, openslaande garagedeuren van Ambassa worden altijd mét kozijn geleverd en gemonteerd.

Bij Ambassa verwijderen wij jouw bestaande garagedeur uiterst zorgvuldig. Na het vervangen van de garagedeur zie je niks meer van de oude situatie en is alles netjes afgewerkt. Wij nemen indien gewenst de oude deur met ons mee. Binnen 4 uurtjes zijn we in de meeste gevallen klaar, vaak sneller.

Wij realiseren onze openslaande garagedeuren in Nederland, behalve in Friesland, Groningen en de Waddeneilanden. Neem gerust contact op om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

Contact

Ja, ook in België realiseren wij Ambassa garagedeuren. Neem contact op om te vragen of we ook in jouw woonplaats monteren.

Contact

Wij werken met eigen ervaren montageteams die jouw garagedeur komen plaatsen. Op deze manier zijn we er zeker van dat de garagedeur op een correcte manier gemonteerd wordt. Op deze manier kunnen we dan ook 10 jaar garantie geven.

Op voorhand is het lastig om een exacte prijs te geven. Alle garagedeuren van Ambassa worden namelijk volledig op maat gemaakt, naar wens van onze klanten. Er zijn meer dan 50 factoren die een prijs kunnen beïnvloeden. Wij vinden het belangrijk dat jij een juiste prijs krijgt, om deze reden maken wij altijd een vrijblijvende offerte op maat. Dit kan bij jou thuis, of bij ons in de showroom in Budel.

Wel kunnen we een prijsindicatie geven, zodat je ongeveer weet wat de investering is:

Onderhoudsvrije openslaande garagedeuren starten vanaf €2900. De meeste onderhoudsarme openslaande garagedeuren die we realiseren zitten tussen de €2900 en €4500, Inclusief btw, montage en 10 jaar garantie.

Houten openslaande garagedeuren starten vanaf €4500, de meeste die we realiseren zitten tussen de €4500 en €5500. Inclusief btw, montage en 10 jaar garantie.

Bent u op zoek naar een gerichte prijsindicatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

 

De garantie op al onze garagedeuren bedraagt 10 jaar. Ondanks dat we met kwalitatief hoogwaardige producten werken kunnen we niet garanderen dat er nooit iets stuk gaat. Wat we wel kunnen beloven, is dat we er altijd voor zorgen dat het probleem zo snel en goed mogelijk wordt opgelost.

Bekijk ook eens onze servicepagina.

Dat is zeker mogelijk! In Budel staat de showroom van Ambassa. Wij hebben meerdere openslaande garagedeuren opgesteld zodat je deze ook in het echt kunt zien en voelen. We vertellen je graag meer over onze oplossingen. We raden aan van te voren een afspraak in te plannen. Onze productspecialist staat dan voor je klaar om je van alle adviezen te voorzien.

Ambassa is een onderdeel van Different Doors, het bedrijfspand huisvest dan ook beide merken.

Showroom Ambassa

Dat is zeker mogelijk. Onze eigen monteurs monteren zowel deuren voor Different Doors als voor Ambassa. Met altijd precies dezelfde inzet en kwaliteit zorgen zij ervoor dat jouw garagedeur perfect gemonteerd wordt.

De deurpanelen van onze onderhoudsarme garagedeuren zijn van staal gemaakt en worden altijd geplaatst in een aluminium kozijn dat bijgeleverd wordt. Dankzij deze sterke materialen kun je jarenlang genieten van je garagedeuren. Bovendien hebben deze materialen geen onderhoud nodig.

Onze houten openslaande garagedeuren worden volledig van hout vervaardigd en worden geleverd met een bijpassend houten kozijn.

Beide type garagedeuren zijn daarnaast volledig geïsoleerd met hoogwaardig isolatiemateriaal. Deze voldoen aan de meest moderne isolatie-eisen.

Wij vinden dat iedereen zijn garage veilig, warm, duurzaam en praktisch af moet kunnen sluiten voor vertrek.
En het thuiskomen moet net zo aangenaam zijn.

Bij Ambassa is iedere deur een ambassadeur. Een deur van kwaliteit waar we trots op zijn. En jij straks ook.
Een ambachtsproduct van Nederlandse bodem. Een warme, aangename beleving. Een deur om mee thuis te komen.

Lees de ervaringen van onze ambassadeurs.

Onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren hebben een maximale levertijd van 6-8 weken na akkoord op de offerte.

Voor onze houten openslaande garagedeuren hebben we een maximale levertijd van 10-12 weken na akkoord op de offerte.

Ja, Ambassa realiseert altijd hoogwaardig geïsoleerde openslaande garagedeuren. Zowel de onderhoudsvrij- als houten openslaande garagedeuren zijn volledig geïsoleerd. Onderhoudsvrije openslaande garagedeuren zijn daarnaast voorzien van een thermisch onderbroken kozijn. Door onze unieke manier van monteren ontstaat er een perfect afgesloten ruimte.

Onderhoudsvrije openslaande garagedeuren vergen bijna geen onderhoud. Een paar keer per jaar een doek erover halen is genoeg om het hele jaar door van je garagedeur te genieten.

Als je een houten garagedeur hebt, moet je rekening houden met de invloeden van het weer. Kou, warmte, zon en regen kunnen het hout beïnvloeden. Over het algemeen is het een goed idee om het schilderwerk van je garagedeur bij te werken wanneer je ook de raamkozijnen schildert, om zo de uitstraling en bescherming van beide te behouden.

Jazeker. Alle Ambassa garagedeuren worden klant specifiek gerealiseerd. Wij hebben geen standaard garagedeuren, wij maken precies wat jij wenst. Onze productspecialisten helpen je graag in het maken van de juiste keuzes. Hiervoor plannen we graag een vrijblijvende afspraak in op een moment dat het jou het beste uitkomt.

Alle deuren volledig te personaliseren
Specialistisch montage team
Binnen 4 uur gemonteerd
Snelste levertijd
10 jaar garantie