• Garagedeuren volledig op maat
 • Meer dan 14 jaar ervaring
 • Altijd inclusief 10 jaar garantie
 • 9.8 / 10 (18 reviews)
Ambassa Deur

Ambassadeur

de typisch nederlandse garage van wil & jose

Openslaande garagedeur Ambassa

Een typische garage zoals we die in Nederland op veel plekken kennen, dat is de garage van Jose en Wil. Een garage als vervanger van de voordeur, via waar je thuis komt en van huis gaat. Een garage voor de fietsen, een extra koelkast en in het geval van Wil & Jose ook een vouwwagen.

“We zijn hartstikke trots op onze mooie openslaande garagedeuren. We leken op de dag van montage wel een kind met Sinterklaas zó blij. We zijn af van onze oude klemmende deuren en zetten nu zonder problemen de fietsen binnen en buiten.” Wil en Jose kozen voor mooie onderhoudsarme openslaande garagedeuren in de kleur RAL7021 (zwartgrijs). In een van de deurpanelen is een verticale glasstrook geplaatst voor daglicht in de garage.

Meer informatie
Openslaande deuren gemakkelijk in gebruik
We zetten zonder problemen de fietsen binnen Ambassadeur – Jose & Wil

vervanger van de voordeur

De oude houten openslaande garagedeuren van Wil & Jose klemde bij het open en sluiten al een behoorlijke tijd. Na een tijdje hadden ze er genoeg van, en wilden ze graag nieuwe garagedeuren die probleemloos in gebruik zijn. “We gebruiken de openslaande garagedeuren meerdere keren per dag. Op zijn Brabants zeggen we ook tegen al het bezoek dat ze maar ‘achterom’ moeten komen. Dan is het wel zo fijn dat wij en onze gasten niet flink aan de deur moeten trekken of duwen om deze open te krijgen.” Met de nieuwe openslaande garagedeuren van Ambassa is dat geen enkel probleem. Door de lichtgewicht deurpanelen heb je in een handomdraai de deuren geopend en gesloten.

Antraciet openslaande garagedeur
Antraciet openslaande garagedeur
openslaande garagedeur antraciet
Openslaande deuren met glas

daglicht in de garage

Wil & Jose kozen voor een garagedeur in de kleur RAL7021 (zwartgrijs) met een verticale glasstrook voor daglicht. Ze kozen voor melkglas zodat het daglicht de garage binnen valt, maar mensen zelf niet naar binnen kunnen gluren. “We waren op zoek naar een garagedeur die qua uitstraling past bij onze voordeur. In de voordeur hebben we ook verticaal glas, dus die keuze was snel gemaakt.” Het glas in de openslaande garagedeuren van Ambassa is altijd goed isolerend HR++ glas.

Openslaande garagedeur met glas antraciet

Klantvriendelijkheid
voorop

Bij Ambassa streven we ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Geen vraag is te gek, en deze zullen we altijd zo netjes mogelijk behandelen. Bij Wil & Jose hebben ze deze klantvriendelijkheid ook zo ervaren. “Patrick is bij ons geweest voor het adviesgesprek, dit was een hele leuke man. Samen met hem hebben we een mooie keuze gemaakt voor de nieuwe openslaande garagedeuren. Ook de monteurs die de openslaande garagedeuren bij ons kwamen plaatsen waren hartstikke beleefd. Ze hebben ons heel vriendelijk te woord gestaan en hard gewerkt. Binnen 3,5uur was de oude deur eruit, en zaten de nieuwe openslaande garagedeuren er in.”


We hebben het adviesgesprek als zeer prettig ervaren Ambassadeur – Wil & Jose

Ambassa openslaande deuren

Vrijblijvend
adviesgesprek

“Ons sprak het met name aan dat je zelf kunt kiezen hoe je garagedeur er uit komt te zien. Dat was voor ons de reden om een berichtje te sturen en ze eens langs te laten komen. Fijn dat de afspraken aan huis vrijblijvend zijn, daardoor voelde het niet direct als een verplichting. Als er geen klik zou zijn, konden we altijd nog verder kijken.” Gelukkig gebeurde het tegenovergestelde en ervaarde Wil & Jose het adviesgesprek als prettig. Het bieden van een helpende hand staat bij ons als Ambassa zijnde dan ook voorop. We helpen je in je zoektocht naar een garagedeur volledig volgens jouw wensen. We dringen onze eigen voorkeuren niet op. Jij moet zo goed mogelijk geholpen worden en uiteindelijk tevreden zijn met het eindresultaat.


Specificaties

Ambassa maakt alle garagedeuren volledig op maat. De hier gerealiseerde openslaande garagedeur heeft de volgende specificaties:

 • 2371 x 2184 (BxH)
 • Kleur deurpanelen en scharnieren RAL7021 en kozijn RAL1013
 • 5-puntssluiting en SKG *** anti kerntrek krukset
 • HR++ verticaal melkglas
 • Volledig geïsoleerd met thermisch onderbroken kozijn
 • Inclusief omklapvoetjes

meer informatie?

Heb je een specifieke vraag, wil je meer informatie,
persoonlijk advies of een offerte?

 • Vul gemakkelijk het formulier in
 • Binnen één werkdag ontvang je een reactie


Alle deuren volledig te personaliseren
Specialistisch montage team
Binnen 4 uur gemonteerd
Snelste levertijd
10 jaar garantie