• Garagedeuren volledig op maat
 • Meer dan 14 jaar ervaring
 • Altijd inclusief 10 jaar garantie
 • 9.8 / 10 (18 reviews)
Ambassa Deur

Ambassadeur

matchende openslaande garagedeuren van patrick

Ambassa openslaande deuren met glas

Wanneer een oude kanteldeur zijn beste tijd gehad heeft staat men vaak voor een tweesprong: gaan ze hun oude garagedeur schuren en opnieuw verven, of gaan ze op zoek naar een nieuwe garagedeur? Patrick uit Nuenen koos voor het tweede.

“Onze oude kanteldeur had qua uitstraling zijn beste tijd toch echt gehad… Ik heb nog overwogen om hem op te knappen maar ik wist niet of hij nog te redden viel. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een nieuwe garagedeur zodat we weer jaren vooruit kunnen. Wel zo fijn, omdat we onze garagedeur eigenlijk vaker gebruiken dan onze voordeur.” Patrick koos voor witte openslaande garagedeuren met een verticale glasstrook, om deze met de voordeur te laten matchen.

Meer informatie
Witte openslaande garagedeuren met glas
We openen de garagedeuren snel en eenvoudig Ambassadeur – Patrick

makkelijk de garage in en uit

Openslaande garagedeuren zijn populair bij huishoudens waar ze de garage met name gebruiken voor het stallen van fietsen of als ‘achterom’ van de woning. Dit door de lichtgewicht deurpanelen die moeiteloos te openen zijn, ook voor schoolgaande kinderen. “Bij ons gebruiken we de voordeur vrijwel niet. We gaan altijd via de garage naar binnen en naar buiten. Voorheen hadden we een kanteldeur met loopdeur erin, dit ging wat stroef. De nieuwe openslaande garagedeuren openen snel en eenvoudig, we staan zo binnen of buiten.”

Witte openslaande garagedeuren met glas
Openslaande garagedeuren met verticaal glas
Witte openslaande garagedeuren met glas
Witte openslaande garagedeuren
Er komt geen tocht meer de garage binnen Ambassadeur – Patrick

geen tocht meer in de garage

Kanteldeuren staat er om bekend dat ze in de winter veel kou en tocht binnenlaten. In de garage is het vaak net zo goud als buiten. De openslaande garagedeuren van Ambassa voldoen aan de modernste isolatienormen, met een kozijn dat uitstekend is geïsoleerd dankzij thermische onderbreking. Ook in de garage van Patrick is dit verschil voelbaar. “Het verschil in temperatuur in de garage met onze oude kanteldeur of de nieuwe openslaande garagedeuren is duidelijk voelbaar. Het blijft natuurlijk een garage die we niet warm stoken, maar er komt zeker geen tocht meer naar binnen, wat voorheen wel het geval was.”

Witte openslaande garagedeuren met glas

persoonlijk
advies op maat

Wat je wensen ook zijn, bij Ambassa vertalen wij deze in de garagedeur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Om jouw wensen door te spreken komt een van onze Ambassa adviseurs altijd vrijblijvend langs. In Nuenen ging onze adviseur Danny langs, wat Patrick zeer positief ervaren heeft. “Vanaf de eerste minuut was Danny heel duidelijk en rustig in zijn uitleg. Hij had geen gladde praatjes en was totaal niet pusherig. We hebben naar onze voordeur gekeken en besloten om de openslaande garagedeuren van de zelfde uitstraling te voorzien. Daarom kozen we voor witte openslaande deuren met een verticale glasstrook.”

Witte openslaande garagedeuren van kunststof

een warm
thuiskomen

Jouw nieuwe garagedeur moet voelen als een warm thuiskomen. Dit warme gevoel willen we je niet alleen oproepen door garagedeuren van top kwaliteit te plaatsen, maar ook middels het prettige contact met ons als bedrijf en de medewerkers. Dit fijne gevoel was voor Patrick doorslaggevend om voor Ambassa te kiezen. “Ik heb ook nog twee andere bedrijven over de vloer gehad voor het opstellen van een offerte voor de garagedeur. Qua prijs maakte het niet zo veel, maar het rustige gesprek met Danny heeft mij doen besluiten om voor Ambassa te kiezen. Ook de goede reviews op de website gaven mij een stukje vertrouwen. Dit vertrouwen hebben ze zeker waargemaakt, de dag van montage verliep vlekkeloos.”

Specificaties

Ambassa maakt alle garagedeuren volledig op maat. De hier gerealiseerde openslaande garagedeur heeft de volgende specificaties:

 • 2249 x 2155 (BxH)
 • Kleur deurpanelen, kozijn en scharnieren: RAL9001 (crèmewit)
 • 5-puntssluiting en SKG *** anti kerntrek krukset
 • HR++ melkglas verticaal geplaatst
 • Volledig geïsoleerd met thermisch onderbroken kozijn
 • Inclusief omklapvoetjes

meer informatie?

Heb je een specifieke vraag, wil je meer informatie,
persoonlijk advies of een offerte?

 • Vul gemakkelijk het formulier in
 • Binnen één werkdag ontvang je een reactie


Alle deuren volledig te personaliseren
Specialistisch montage team
Binnen 4 uur gemonteerd
Snelste levertijd
10 jaar garantie