• Garagedeuren volledig op maat
  • Meer dan 14 jaar ervaring
  • Altijd inclusief 10 jaar garantie
  • 9.8 / 10 (18 reviews)
Ambassa Deur

Ambassadeur

houten openslaande garagedeuren bij Fam. de lange

Houten openslaande garagedeur Ambassa

Kanteldeuren zijn jarenlang de meest populaire garagedeuren in Nederland geweest. Er lijkt een einde aan deze populariteit te komen door het gebrek aan isolatie en gebruiksgemak, zo ook bij Fam. de Lange.

“In onze garage hadden we nog zo’n oude, prehistorische kanteldeur. Deze paste qua uitstraling al lang niet meer in het plaatje van ons huis. De wens om deze te vervangen hadden we al langer, niet alleen vanwege het uiterlijk maar ook vanwege de slechte isolatie. Wanneer het buiten -10 was, was het dat binnen ook. Zelfs sneeuw kwam door de kieren naar binnen.” Voor het vervangen van de kanteldeur koos Fam. de Lange voor houten openslaande garagedeuren in de kleur RAL7024 (grafietgrijs) met raampjes in beide deurpanelen.

Meer informatie
Houten garagedeur Wijchen 3 meter breed
Er komt geen wind meer onze garage binnen Ambassadeur – Fam. de Lange

Groot verschil in isolatie

In het geval van familie de Lange grenst de garage direct aan de woning. Dan is het wel zo aangenaam als de garage niet aanvoelt als een ijskast. Met de oude kanteldeur was het binnen vrijwel net zo koud als buiten. Na het plaatsen van de geïsoleerde openslaande garagedeuren was dit verschil duidelijk voelbaar. “Afgelopen winter hebben we dan wel geen strenge winter gehad, maar ik heb de temperatuur in de gaten gehouden. De hele winter is het niet kouder dan 7 graden geweest in de garage, en dat zonder dat we de ruimte verwarmen. Er komt geen wind meer onze garage binnen. Ook wanneer het sneeuwt blijft de sneeuw voortaan buiten, bij onze oude kanteldeur vond deze zijn weg door de kieren naar binnen…”

Houten garagedeur Wijchen
Houten garagedeur met raampjes
Garagedeur van hout
Garagedeur met glas (hout)

snel de fietsen binnen en buiten

Een garage zoals de meeste Nederlanders hem kennen: een plek voor het stallen van fietsen en opslag, zo ook bij familie de Lange. Zij gaan dagelijks meermaals met de fietsen naar binnen en naar buiten. In zo’n situatie zijn openslaande garagedeuren de ideale oplossing voor het gebruiksgemak dat ze bieden. Je loopt gemakkelijk met fiets in de hand de garage binnen en weer buiten.

houten openslaande garagedeur Ambassa

Houten garagedeur
op maat

Bij Ambassa geven we vorm aan jouw ideale garagedeur, ongeacht wat je voorkeuren zijn. Al onze garagedeuren worden op maat gemaakt. Om je te helpen in je keuze komt een Ambassa adviseur altijd vrijblijvend langs. We doorlopen alle keuzemogelijkheden en meten direct je garage op, om zo aan het eind van het gesprek een passende offerte aan tafel te maken. Bij familie de Lange is adviseur Harm op bezoek geweest. “Voordat Harm langskwam hadden we eigenlijk al een goed beeld van het type garagedeur dat we graag wensen. Harm heeft ons hartstikke goed geholpen. Hij maakte duidelijk wat we vanaf begin af aan tot en met de plaatsing konden verwachten.”

De deur ziet er netjes uit en ik heb het hele proces als zeer prettig ervaren Ambassadeur – Fam. de Lange
Ambassa showroom

de warme
ambassa sfeer

Bij Ambassa zetten we ons in om onze klanten van A tot Z te ontzorgen. Dit doen we door middel van heldere communicatie, snelle opvolging en door mee te denken met onze klanten. We leveren topkwaliteit deuren met warme toegankelijkheid vanuit onze Brabantse roots. Vanuit klanten krijgen we dan ook vaak te horen dat hun gevoel bij ons gewoon goed zat. Familie de Lange heeft dit op de dag van montage ook zo mogen ervaren. “De monteurs waren goeie jongens, iets wat je graag ziet als er mensen over de vloer komen. De Buurman & Buurman sticker op hun werkbus bevestigde voor mij dat ik met fijne mensen te maken had. Ze hebben heel netjes gewerkt en waren snel klaar. De deur ziet er netjes uit en ik heb het hele proces als zeer prettig ervaren. Hun bedrijfsverhaal klopte vanaf begin tot eind.”

Specificaties

Ambassa maakt alle garagedeuren volledig op maat. De hier gerealiseerde openslaande garagedeur heeft de volgende specificaties:

  • 2450 x 2099 (BxH)
  • Kleur deurpanelen RAL7024 en kozijn RAL9010
  • 3-puntssluiting en SKG *** anti kerntrek krukset
  • HR++ glas met tussenroedes

meer informatie?

Heb je een specifieke vraag, wil je meer informatie,
persoonlijk advies of een offerte?

  • Vul gemakkelijk het formulier in
  • Binnen één werkdag ontvang je een reactie


Alle deuren volledig te personaliseren
Specialistisch montage team
Binnen 4 uur gemonteerd
Snelste levertijd
10 jaar garantie