• Garagedeuren volledig op maat
  • Meer dan 14 jaar ervaring
  • Altijd inclusief 10 jaar garantie
  • 9.8 / 10 (18 reviews)
Ambassa Deur

Ambassadeur

de makkelijk te gebruiken deuren van kees

Ambassadeur houten openslaande garagedeur

Wanneer is het tijd om je oude garagedeur te vervangen? Bij Kees uit Kaatsheuvel werd het signaal duidelijk toen zijn garagedeur bijna niet meer open of dicht kon, en deze tevens niet meer goed afgesloten kon worden.

“Ik gebruik de garagedeur dagelijks omdat ik met de fiets naar het werk ga. Dan is een goed werkende garagedeur wel zo handig. Dat was met mijn oude kanteldeur niet meer het geval, deze was simpelweg gezegd gewoon versleten. Met veel moeite moest ik steeds de garagedeur in zijn geheel naar boven toe open tillen. Ook het slot had zijn beste tijd gehad.” Al met al, was het dus tijd voor een nieuwe garagedeur. Kees koos voor houten openslaande garagedeuren in de kleur RAL6012 (zwartgroen).

Meer informatie
Houten garagedeuren Ambassa
Vele malen makkelijker in gebruik dan mijn oude kanteldeur Ambassadeur – Kees

moeiteloos de garage in en uit

Oude kanteldeuren staan erom bekend dat het openen ervan vaak gepaard gaat met zwaar tillen en veel herrie. Vooral wanneer er geen loopdeur in de kanteldeur aanwezig is. Met openslaande garagedeuren verdwijnen deze problemen als sneeuw voor de zon. Kees geniet ook van het gebruiksgemak van de openslaande deuren. “Iedere ochtend haal ik mijn fiets uit de garage, en iedere middag als ik terug kom van het werk moet deze weer in de garage worden opgeborgen. Ik open gemakkelijk en snel één deurpaneel en dan ben ik zo vertrokken. Een groot verschil met mijn oude, onhandige kanteldeur.”

Ambassa houten garagedeur
Garagedeur openslaand van hout
Ambassa houten garagedeur
Omklapvoetje openslaande garagedeur
Goede inbraakbeveiliging was een vereiste voor mijn nieuwe garagedeur Ambassadeur – Kees

fietsen veilig opbergen

“Het slot van mijn oude kanteldeur vertrouwde ik niet meer helemaal. Met moeite kreeg ik de kanteldeur op slot. Dit gaf me geen prettig gevoel omdat ik natuurlijk niet op inbrekers zit te wachten. Dit was dan ook een van de belangrijkste redenen voor het vervangen van mijn garagedeur voor openslaande garagedeuren.” De houten openslaande garagedeuren van Ambassa worden standaard voorzien van een driepuntssluiting en SKG*** anti kerntrek beveiliging. Een deur waar ongenode gasten niet zomaar binnen geraken.

Groene openslaande garagedeur hout

Super snelle
montage

Bij Ambassa hebben we gemiddeld slechts één dagdeel nodig om jouw oude garagedeur er uit te halen en onze nieuwe openslaande garagedeuren te plaatsen. In een ochtend of middag profiteer je dus al direct van alle voordelen die je nieuwe garagedeur jou te bieden heeft. Kees heeft dit op zijn manier net zo ervaren. “Toen ik ’s ochtends vertrok naar mijn werk hing de oude garagedeur er nog in. Toen ik terugkwam waren de nieuwe openslaande deuren al geplaatst. Het enige bewijs dat er monteurs geweest waren, waren de nieuwe deuren zelf. Mijn oude garagedeur was door hen meegenomen en alle rommel was netjes opgeruimd.”

Veilige houten garagedeur

eerste gevoel moet
goed zijn

Wat de reden was dat Kees uiteindelijk voor Ambassa koos? Hij beschrijft het zelf als het gevoel wat hij kreeg bij het zien van de website en het contact met ons. “Op het internet kwam ik bij Ambassa uit. Ze hadden mooie foto’s en hun website sprak me over het algemeen het meeste aan. Ik heb daarom mijn eerste gevoel gevolgd, want je weet wat ze zeggen… Je eerste ingeving is meestal het beste en deze moet je niet meer veranderen. Achteraf heb ik geen spijt van mijn beslissing.” Bij Ambassa zijn we blij dat Kees positief terugkijkt op zijn ervaring met ons, iets waar we ons gedurende het hele klantproces maximaal voor inzetten.

Specificaties

Ambassa maakt alle garagedeuren volledig op maat. De hier gerealiseerde openslaande garagedeur heeft de volgende specificaties:

  • 2376 x 2157 (BxH)
  • Kleur deurpanelen RAL6012 (zwartgroen) en kozijn RAL9016 (verkeerswit)
  • 3-puntssluiting met SKG *** anti kerntrek krukset
  • Inclusief omklapvoetjes

meer informatie?

Heb je een specifieke vraag, wil je meer informatie,
persoonlijk advies of een offerte?

  • Vul gemakkelijk het formulier in
  • Binnen één werkdag ontvang je een reactie


Alle deuren volledig te personaliseren
Specialistisch montage team
Binnen 4 uur gemonteerd
Snelste levertijd
10 jaar garantie