• Garagedeuren volledig op maat
  • Meer dan 14 jaar ervaring
  • Altijd inclusief 10 jaar garantie
  • 9.8 / 10 (18 reviews)
Ambassa Deur

Ambassadeur

de houten openslaande deuren van dick & ANITA

Ambassa houten openslaande garagedeur

Hoe weet je of je er goed aan doen om je garagedeur te vervangen? Dick & Anita uit Veldhoven hebben er 10 jaar over nagedacht, maar zijn uiteindelijk toch overstag gegaan. Het werd tijd om de sectionaaldeur te vervangen voor houten openslaande garagedeuren.

“Onze sectionaaldeur tochtte vreselijk. Het dunne plastic materiaal liet ontzettend veel kou door. In de garage was het altijd koud. Mijn broer had recentelijk ook zijn garagedeur laten vervangen, en dat was voor mij de reden om toch ook eens op zoek te gaan.” Het resultaat? Bij Dick hangen nu fraaie houten openslaande garagedeuren van Ambassa in de kleur RAL7016.

Meer informatie
Ambassa houten openslaande garagedeur
Het verschil in isolatie is duidelijk voelbaar Ambassadeur – Dick & Anita

tochtvrije garage

Diverse typen garagedeuren laten qua isolatie te wensen over. Vaak komt er via het kozijn koude (of warme) lucht naar binnen. Ook bij Dick thuis ervaarde ze dit zo. Met de houten openslaande garagedeuren is dat verleden tijd. “Het verschil in isolatie is duidelijk voelbaar. Het is in de winter lang niet zo koud in de garage, en in de zomer lang niet zo warm. De tocht is helemaal verdwenen.”

Houten garagedeur goede kwaliteit
Houten garagedeur Nederland
Veilige garagedeur van hout
Houten garagedeur goede kwaliteit

snel naar binnen en buiten

“De elektrische sectionaaldeur moest iedere keer volledig geopend worden. Het openen en dichtdoen van de garagedeur ging vrij traag. Hierdoor stond je steeds lang te wachten, maar kon er ook veel kou naar binnen en warmte naar buiten.” Met de openslaande garagedeuren opent Dick snel één deurpaneel, waardoor er veel minder kou naar binnen kan. Hij staat nu in een mum van tijd binnen en buiten.

Houten openslaande garagedeur Ambassa

Garagedeur
naar keuze

Bij ons heb je de keuze tussen onderhoudsvrije en houten openslaande garagedeuren. Deze maken we allebei volledig op maat, qua uitstraling ben je dus volledig vrij om te bepalen hoe jouw ideale garagedeur er uit moet komen te zien. Om dit te bepalen komt er een adviseur altijd vrijblijvend bij je thuis langs om alle keuzemogelijkheden te doorlopen. Bij Dick is onze adviseur Patrick op bezoek geweest. “Het adviesgesprek met Patrick is ons goed bevallen. We wisten van tevoren al best goed wat we wilden. Qua uitstraling waren we op zoek naar een zelfde deur als dat Ambassa bij mijn broer had geplaatst. Hierdoor konden we alles snel afhandelen.”


“De openslaande garagedeuren hangen perfect” Ambassadeur – Dick

Brede garagedeur openslaand

Iedere deur
een ambassadeur

Wij bij Ambassa streven er altijd naar om van iedere deur een ambassadeur te maken. Vanuit deze ambassadeursgedachte zijn we uiteindelijk ook bij Dick aan tafel mogen komen. “Doordat mijn broer positief was over zijn ervaring met Ambassa en de garagedeur zelf, was de keuze voor mij snel gemaakt. Achteraf ben ik ook blij met mijn keuze en de installatie van mijn nieuwe garagedeur. De monteurs kwamen op de dag van de montage nog wat moeilijkheden tegen, hier heb ik ze geen seconde over horen klagen. Ze hebben hard doorgewerkt met een prachtig deur als eindresultaat. De openslaande garagedeuren hangen perfect.”


Specificaties

Ambassa maakt alle garagedeuren volledig op maat. De hier gerealiseerde openslaande garagedeur heeft de volgende specificaties:

  • 2368 x 2380 (BxH)
  • Kleur deurpanelen RAL7016 en kozijn RAL9010
  • 3-puntssluiting met SKG *** anti kerntrek krukset
  • Verticale profilering

meer informatie?

Heb je een specifieke vraag, wil je meer informatie,
persoonlijk advies of een offerte?

  • Vul gemakkelijk het formulier in
  • Binnen één werkdag ontvang je een reactie


Alle deuren volledig te personaliseren
Specialistisch montage team
Binnen 4 uur gemonteerd
Snelste levertijd
10 jaar garantie